Fischer fik 'hævn' efter uskønt brud - slog Pedersen i direkte duel

16x9
Joachim Fischer vandt over sin tidligere mixed double-makker Christinna Pedersen ved French Open. Foto: Marcelo Del Pozo / Scanpix Denmark

Joachim Fischer vandt over sin tidligere mixed double-partner Christinna Pedersen ved French Open efter en gyserafgørelse.

Sejren var formentlig speciel for Joachim Fischer, da han vandt over sin tidligere mixed double-partner Christinna Pedersen ved French Open.

For første gang siden deres bitre brud stod badmintonstjernerne på hver sin side af nettet i første runde af Super 750-turneringen, og ganske overraskende endte det med en sejr til Joachim Fischer og hans nye mixed double-makker Alexandra Bøje.

Parret er rangeret som nummer 53 i verden, mens Christinna Pedersen og hendes nye mixed double-makker Mathias Christiansen er helt oppe som nummer 5 i verden.

Alligevel lykkedes det Joachim Fischer og Alexandra Bøje at vinde med 21-18, 14-21 og 23-21 efter at have overlevet to matchbolde ved stillingen 20-18 i tredje sæt.

Mareridtsuge med to brud

Joachim Fischer og Christinna Pedersen gik hver til sit sidste år efter et uskønt forløb, hvor Joachim Fischer følte sig vraget.

Efter at have dannet mixed double-par i otte år brækkede Joachim Fischer sin ankel ved VM sidste år, og i den efterfølgende uge ringede telefonen så med beskeden om endnu et brud.

- Det var meningen, at vi skulle evaluere efter VM. Det nåede hun så at gøre, og derfor er det endt, som det er endt, sagde Joachim Fischer sidste år efter bruddet.

Her blev det gjort klart for ham, at der ikke længere blev satset på den nu 39-årige badmintonspiller frem mod OL i 2020. I stedet startede Christinna Pedersens nuværende makkerskab med Mathias Christiansen.

En hård melding for Joachim Fischer, der i sin tid sammen med Christinna Pedersen blandt andet nåede at vinde en bronzemedalje ved OL i London i 2012. 

- Jeg er mere indebrændt, end jeg nogensinde har været. Så jeg tænker da i hvert fald, at hvis min fod kan holde til det, så bliver der trænet, og der bliver nok trænet endnu mere, end der nogensinde er gjort, sagde han for et års tid siden.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Joachim Fischer, der ikke ønsker at kommentere på kampen af respekt for sit tidligere makkerskab.