Favoritterne og sæsonens overraskelse kommer fra NBAs vestlige del

16x9
Stephen Curry og Kevin Durant spiller for Peter Wangs ubestridte mesterskabsfavoritter, Golden State Warriors. Foto: Kyle Terada / Scanpix Denmark

I TV 2 SPORTs NBA-podcast giver NBA-ekspert Peter Wang sit bud på en slutstilling i NBAs vestlige halvdel, Western Conference.

Sommerens ubestridt største historie i NBA, var superstjernen Kevin Durants skifte fra Oklahoma City Thunder til finalisterne fra Golden State Warriors.

Warriors, der netop havde sat rekord som det bedste grundspilshold nogensinde, blev forstærket med en af ligaens absolut bedste spillere - et polariserende skifte, der da også lægger presset over på mestrene fra 2015, der led et historisk nederlag i finalerne i sidste sæson.

NBA-ekspert Peter Wang giver i podcasten 'NBA på TV 2 SPORT' sin vurdering af NBAs vestlige halvdel, og er da heller ikke bleg for at udnævne Warriors som sæsonens altoverskyggende favoritter til mesterskabet:

- De er kæmpefavoritter. Det var de også i finaleserien sidste år. Det er uden sammenligning favoritterne i år. Det her hold er mere potent og bedre end det hold der vandt 73 kampe. Og det er "championship or bust" for dem i år.

I podcasten rangerer Peter Wang de 15 hold i Western Conference, og udover favoritterne fra Golden State, glæder eksperten sig især til at følge et andet af topholdene i vest:

- Jeg tror det her bliver den positive overraskelse i NBA i år. Jeg er så høj på Houston Rockets som jeg aldrig har været før. Jeg tror de kommer til at bryde alle rammer for, hvordan vi ser et hold spille.

Du kan finde det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast på iTunes og Soundcloud under titlen 'NBA på TV 2 SPORT' eller lytte til det lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.