Ekspert: L.A. Clippers står ved en skillevej

16x9
Los Angeles Clippers kan være et godt bud på et hold, der forstærker sig i løbet af sæsonen. Foto: Harry How / Scanpix Denmark

På trods af en førsteplads i Western Conference, bør Los Angeles Clippers forstærke sig til resten af sæsonen - hør mere i TV 2 SPORTs NBA-podcast.

Man kan finde mange forskellige ting, i den amerikanske basketball-liga NBA.

Højdepunkter, holdånd, følelser og begejstring, men også nostalgi og spekulationer - tanker om fortid og fremtid kan fylde hovedet, mens 450 af verdens bedste atleter kæmper om, at få en bold gennem en kurv.

Nostalgi og spekulationer om fremtiden er begge nøglekoncepter for det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast, hvor NBA-kommentator Thomas Bilde først fortæller om sin fascination af den nu tidligere NBA-profil, Ray Allen, efterfulgt af NBA-ekspert Peter Wangs vurdering af den kommende tids handelsaktivitet i NBA.

Og der især pres på Los Angeles Clippers i denne sæson, der er nødt til at handle, hvis målet om et mesterskab skal indfries:

- Når Luc Mbah a Moute (red. Los Angeles Clippers-spiller) er på banen så spiller man fire mod fem i angrebet. Det er et problem man i den her sæson er nødt til at løse. Gør man ikke det, så vinder man højst sandsynligt ikke mesterskabet, og så står man til sommer ved en skillevej.

- De mangler en small-forward, som angrebsmæssigt ikke er forfærdelig, og som forsvarsmæssigt kan matche op med de tre bedste forwards, som man skal kunne slå for at vinde mesterskabet, vurderer Peter Wang.

Du kan høre Thomas Bildes farvel til den tidligere NBA-skarpskytte Ray Allen, samt Peter Wangs vurdering af NBA-landskabet, i det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast.

Du kan finde det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast på iTunes og Soundcloud under titlen 'NBA på TV 2 SPORT' eller lytte til det lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.