I NBA bomber de løs - flere treere end nogensinde før

16x9
Trenden med mange trepointskud, er blevet fortsat i sæsonen 2016-17. Foto: Gary A. Vasquez / Scanpix Denmark

I TV 2 SPORTs NBA-podcast er fokus rettet på den første måned af NBA-sæsonen 2016-17, hvor der har været flere positive og negative tendenser.

NBA-sæsonen 2016-17 er godt en måned gammel, og selvom det stadig er alt for tidligt at kunne konkludere noget endegyldigt, så har vi allerede fået masser af svar, her efter sæsonens første måned.

For eksempel kan vi allerede nu ane en progression i den generelle spillestil i ligaen, der især kommer til udtryk bag trepointslinjerne, i de 29 NBA-arenaer.

- Tendensen er bare, endnu et skridt på trepointsvejen. Der er syv hold, der skyder over 30 treere pr kamp, sidste år var der to hold, året før det var der ét hold og tidligere har der ikke været et eneste hold, siger NBA-ekspert Peter Wang i TV 2 SPORTs NBA-podcast.

Houston Rockets fører an med næsten 36 trepointsforsøg i gennemsnit pr kamp.
Houston Rockets fører an med næsten 36 trepointsforsøg i gennemsnit pr kamp. Foto: Troy Taormina / Scanpix Denmark

- Det er en trend som alle holdene omfavner. Og det er kvalitetsafslutninger som tophold som San Antonio Spurs og Los Angeles Clippers fokuserer på.

Udover en analyse af den generelle spillestil i ligaen, kommer Peter Wang også med sine bud, på vindere og tabere i sæsonens første måned.

Du kan høre Peter Wangs vurdering af sæsonens første måned, i det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast, der også følger op de seneste resultater og nyheder fra verdens bedste basketballliga.

Du kan finde det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast på iTunes og Soundcloud under titlen 'NBA på TV 2 SPORT' eller lytte til det lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.