NBA-legende: Jeg drømte om at blive lærer

16x9
Den tidligere NBA-spiller Robert Horry vandt hele syv mesterskaber i sin karriere. Foto: nba.com

Hør fra den tidligere NBA-profil Robert Horry, i denne uges udgave af TV 2 SPORTs NBA-podcast.

Den tidligere NBA-spiller Robert Horry er unik.

Med hele syv mesterskaber i sin 16 år lange karriere, er han den mest vindende NBA-spiller i nyere tid. Med tilnavnet 'Big Shot Bob' var han kendt for at sænke meget afgørende scoringer, på kritiske tidspunkter af kampe og sæsoner.

Mesterskaber og spillemæssige højdepunkter er to ting, der gør Robert Horry til en enestående profil - en tredje ting, er det held han havde, til at havne i tre perfekte situationer (for ham), hvor han kunne supplere flere af spillets største profiler nogensinde.

At have spillet ved siden af NBA-legender som Hakeem Olajuwon, Kobe Bryant, Shaquille O'Neal og Tim Duncan, og derudover at spille under historiske trænere som Rudy Tomjanovich, Phil Jackson og Gregg Popovich, gav Robert Horry en unik karriere, der formodentlig aldrig bliver matchet.

For 40 år siden var det dog langt fra en selvfølge, at Robert Horry skulle opnå alt dette.

- Jeg kunne slet ikke lide basketball da jeg var barn, for jeg var meget klodset. Jeg tænkte ikke på NBA, jeg ville være skolelærer.

Du kan høre mere fra den tidligere NBA-profil i TV 2 SPORTs NBA-podcast.

Find det seneste afsnit på iTunes og Soundcloud under titlen 'NBA på TV 2 SPORT', eller lyt til det lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.