- Her er NBA-sæsonens vindere og tabere

16x9
James Harden og Houston Rockets er blandt NBA-sæsonens positive højdepunkter. Foto: Dan Hamilton / Scanpix Denmark

Hvem har været definerende for denne NBA-sæson indtil videre - hør Peter Wangs bud i TV 2 SPORTs NBA-podcast.

Efter et tætpakket decemberprogram er NBAs 30 hold pludselig nået til den første store milepæl i denne sæson - ved 41 kampe spillet er halvdelen af sæsonens grundspil overstået, og herfra begynder spekulationerne om den sidste halvdel.

Skal man tilføje spillere til sin trup, eller sende spillere væk? Kan man nå en slutspilsplads eller er det mere givtigt at satse på de kommende sæsoner?

Tankerne er mange før de 30 klubber påbegynder den anden halvdel af sæsonens grundspil - et af de hold, der håber at kunne fortsætte de gode takter i den næste måneder, er Houston Rockets som Peter Wang vurderer til at være en af de store vindere i sæsonen indtil videre.

- Rockets har jo taget det her til absurde nye højder - 39.9 treere pr kamp skyder de. De har perfektioneret angrebet og spiller nogenlunde i forsvaret. Det er nok til at bryde igennem som et af de bedste hold i hele NBA.

- Der er mange vindere i den her sæson, men Rockets har været definerende for første halvdel af grundspillet.

Du kan høre mere om grundspillets overraskelser og skuffelser i det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast, hvor der også bliver fulgt op på de seneste resultater og nyheder i verdens bedste basketballlliga.

Du kan finde det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast på iTunes og Soundcloud under titlen 'NBA på TV 2 SPORT' eller lytte til det lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.