Warriors er tilbage med fuld momentum

16x9
Med sejren over Cleveland Cavaliers i mandags, fik Golden State Warriors en smule revanche for sidste sæsons finaleserie. Foto: Kyle Terada / Scanpix Denmark

Efter nedsablingen af Cleveland Cavaliers i mandags, er Golden State Warriors igen NBAs juggernaut - hør mere i TV 2 SPORTs NBA-podcast.

Rivaliseringen mellem Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors fik tilført et ekstra kapitel i mandags, da Warriors på hjemmebane sikrede sig en overlegen sejr på 126-91 over sidste sæsons finalister.

Forinden havde Cleveland faktisk vundet fire kampe i træk over de sejrsvante Warriors - deriblandt tre kampe i streg, i sidste sæsons finaleserie.

De fleste havde håbet på en tæt og intens topkamp. Istedet blev det til en afklapsning af de helt store, som NBA-ekspert Peter Wang vurderer betyder mest for mandagens hjemmehold:

- For Warriors var det ret vigtigt at vinde den kamp, for at sende et signal. Det var en magtdemonstration vi så imod Cleveland, men jeg tror også vi får en magtdemonstraion at se imod resten af ligaen, siger NBA-eksperten i det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast.

I podcasten giver Peter Wang også sine bud på sæsonens to All-Star-hold, og her har han fundet plads til hele fire Golden State Warriors-spillere.

- De bliver kun bedre og det er som om folk sover lidt på dem. De er nu 35-6. Vi er halvvejs i sæsonen - hvis vi ganger det op så slutter de altså med en sæson, med 70 sejre igen. Og det er altså med et fuldstændigt nyt hold.

Hør mere om rivaliseringen mellem Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers i TV 2 SPORTs NBA-podcast, hvor snakken også går på Chris Pauls seneste skade, tradesnakken omkring Ricky Rubio og sæsonens All-Star-hold.

Find podcasten på ITunes eller Soundcloud, eller lyt til den lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.