Australsk skade ændrer intet for Clevelands favoritstatus

I det nyeste afsnit af TV 2 SPORTS NBA-podcast er der fokus på skader, tophold i problemer og undervurderede profiler i ligaen.

Selvom man er forsvarende NBA-mester, så er alt ikke rosenrødt hos topholdet Cleveland Cavaliers.

Skaderne er væltet indover Ohio-mandskabet i denne sæson - Mo Williams og Chris 'Birdman' Andersen kom aldrig igang for Cavaliers, før de blev alvorligt skadet. J.R. Smith har ikke spillet siden 20. december og All-Star-spiller Kevin Love forventes først tilbage i april, efter at have restitueret ovenpå sin knæoperation.

Det har derfor været nødvendigt at tilføje spillere til holdet gennem sæsonen - skarpskytten Kyle Korver og forward Derrick Williams var de første der kom til holdet, og i slut februar tilførte man den tidligere All-Star-spiller Deron Williams, samt den australske center Andrew Bogut.

Men også den nyeste gruppe af spillere i Cleveland er blevet ramt af skader - det blev blot til 52 sekunder i en Cavaliers-uniform for Andrew Bogut, inden han pådrog sig en alvorlig skade i skinnebenet (se Boguts skade i klippet over artiklen).

På trods af de mange skader, holder de forsvarende mestre fat i deres førsteplads i NBAs østlige halvdel (Eastern Conference) og selvom Andre Bogut kunne have hjulpet med at aflaste under kurven hos Cavaliers, så ser NBA-ekspert Peter Wang ikke skaden som noget definitivt:

- For mig at se, er det ikke det store problem. Det begrænser lidt deres muligheder for at spille stort, hvis det er det de gerne vil prøve. Men det er ikke dét, der er deres force, så det er ikke et problem for dem.

Du kan høre Peter Wangs vurdering af Cleveland Cavaliers i TV 2 SPORTs NBA-podcast, der i denne uge også har fokus på undervurderede profiler i NBA - find podcasten på ITunes eller SoundCloud, eller lyt til den lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.