Power ranking - Spurs gør det igen

Texas-holdet San Antonio Spurs topper ikke blot NBAs vestlige halvdel - de er også røget til tops på TV 2 SPORTS power ranking

Efter to årtier på toppen af verdens bedste basketballliga, er de femdobbelte mestre fra San Antonio Spurs langt fra færdig med at imponere - med lørdagens storsejr over Golden State Warriors, har Spurs endnu engang bragt sig i position til at snuppe førstepladsen i Western Conference.

San Antonio-mandskabet er sluttet først i Western Conference tre gange i de seneste seks sæsoner - med en måned tilbage af sæsonens grundspil, kan Spurs nu selv afgøre om de vil gentage den fornemme bedrift.

(I sidste sæson optog vi en podcast, hvor vi så tilbage på San Antonio Spurs' imponerende historie - find podcasten i linket herunder):

San Antonios bedrifter er da heller ikke undsluppet TV 2 SPORTs NBA-eksperter Thomas Bilde og Peter Wangs øjne - i deres ugentlige power ranking over NBAs bedste hold, er Spurs placeret som henholdsvis nummer to og et:

Sådan ser Peter Wang og Thomas Bildes power ranking ud, d. 12. marts 2017.
Sådan ser Peter Wang og Thomas Bildes power ranking ud, d. 12. marts 2017. Foto: TV 2 SPORT

- Lige nu har de taget førertrøjen på. Golden State er pressede, Cleveland spiller heller ikke godt, de har ikke fået noget konstant godt spil. Det har San Antonio og det er derfor at de røget foran, forklarer Peter Wang om sin rangering.

Se Thomas Bilde og Peter Wangs power ranking i videoen over artiklen.