NBA-stjerne scorer 29 point på sin 29 års fødselsdag

16x9
Stephen Curry spillede for fjerde gang i træk kamp på sin fødselsdag. Foto: Kelley L Cox / Scanpix Denmark

Stephen Curry scorede 29 point, da Golden State Warriors tirsdag aften slog Philadelphia 76ers. Og det var endda på superstjernens 29 års fødselsdag.

For fjerde år i træk spillede den amerikanske basketballspiller Stephen Curry på sin fødselsdag. Men i år skulle man tro, at superstjernen havde planlagt lidt ekstra magi – i hvert fald hvis man tror på talmagi.

For NBA-stjernen scorede i kampen samme antal point, som han fyldte år – nemlig 29.

Fra kampens start virkede det dog som om, at den ellers træfsikre Curry havde indstillet sigtekornet forkert, for han havde svært ved at sende bolden i nettet.

Men som kampen skred frem spillede superstjernen sig mere og mere ind i kampen, og hans 29 point var medvirkende til, at Golden State Warriors på hjemmebane besejrede Philadelphia 76ers.

Men sejren holdt hårdt for det stjernespækkede hold fra San Francisco. For i tredje periode var hjemmeholdet bagud med 83-69.

Men derfra indledte Warriors-spillerne en pointjagt, og i fjerde periode åd de sig stille og roligt ind på Philadelphia 76ers.

Med seks minutter tilbage af kampen viste Curry sine kvaliteter frem til publikums store begejstring, og hans scoring fra 3-points-pletten bragte Warriors foran i kampen.

På trods af at Golden State Warriors i kampens døende sekunder misser et afgørende dunk, så vinder de en hæsblæsende fight med 106-104 over Philadelphia 76ers.