NBA-profil: Jeg er en klodset mors dreng

16x9
Detroit Pistons-spilleren Andre Drummond fortæller om sin college-karriere, draft-aftenen og om sit forhold til sin mor, i det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA podcast. Foto: Kevin C. Cox / Scanpix Denmark

I TV 2 SPORTs NBA-podcast fortæller Andre Drummond om sine oplevelser indenfor basketball, der ikke kun har været en dans på roser.

Min mor og hendes venner plejede at komme til mine kampe for at grine af mig.

Andre Drummond til TV 2 SPORT

Gennem sine første fem sæsoner i NBA, har Detroit Pistons-spilleren Andre Drummond vist sig som værende en af ligaens bedste centerspillere - han er blandt ligaens bedste reboundere, og blev i sidste sæson stemt ind på årets All-Star-hold.

Den dominerende Detroit-spiller er dog ikke kommet let til sin position i NBA - i de tidlige år, var det nærmest kun Andre Drummonds størrelse, der kunne bruges på basketballbanen.

- Basketball var min yndlingssport. Var jeg god til det? Overhovedet ikke. Det så rigtig skidt ud, men jeg var opsat på at blive bedre og jeg har altid været høj så jeg blev ved, fortæller Andre Drummond til Thomas Bilde, i TV 2 SPORTs NBA-podcast.

Drummond udviklede sit talent og i løbet af sine high school-år begyndte han at dominere på banen - tidligt skulle der dog opmundring til, og her var Andres mor essentiel for hans udvikling.

- Min mor meldte mig ind i en klub og sagde at jeg bare skulle fortsætte med at arbejde hårdt...man kan hvis ikke komme uden om, at jeg er en mors dreng.

Du kan høre mere om Andre Drummonds historie i TV 2 SPORTs NBA-podcast, hvor Thomas Bilde interviewer den 23-årige NBA-stjerne - find podcasten på ITunes eller SoundCloud under titlen 'NBA på TV 2 SPORT', eller lyt til den lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.