Power ranking - intet er givet blandt NBAs bedste hold

Med få uger tilbage af sæsonens grundspil, ændres hierarkiet blandt NBAs tophold på daglig basis - se NBA-eksperternes vurderinger af ligaen her.

Grundspillet i verdens bedste basketballliga NBA er gået ind i sin afgørende fase - med blot 23 dage tilbage, har flere af ligaens 30 mandskaber travlt med at positionere sig frem mod det kommende slutspil.

Indtil videre er det kun Golden State Warriors, San Antonio Spurs, Houston Rockets og Cleveland Cavaliers, der har sikret sig en plads i NBAs playoffs, men de fire holds placeringer i henholdsvis western og eastern conference, er dog langt fra sikre endnu.

Heller ikke topholdenes interne hierarki er nemt at blive klog på, og det kommer også til udtryk i TV 2 SPORTs ugentlige power ranking, hvor NBA-eksperterne Thomas Bilde og Peter Wang kommer med deres vurdering af ligaens bedste hold:

Sådan ser NBA-eksperternes power ranking ud, med godt fire uger tilbage af sæsonens grundspil.
Sådan ser NBA-eksperternes power ranking ud, med godt fire uger tilbage af sæsonens grundspil. Foto: TV 2 SPORT

(I videoen over artiklen kan du se Thomas og Peters power ranking, som den blev præsenteret i pausen af søndagens NBA-kamp mellem Detroit Pistons og Phoenix Suns).

De mange omrokeringer på NBA-eksperternes lister, giver god grund til at følge med i slutspillets sidste uger, hvor vi måske kan blive klogere på hvilke hold, der går ind til slutspillet i den bedste form:

- Jeg er med på at Washington er det varmere hold lige nu, men Toronto har noget playoffs-erfaring og det vil komme dem til gode når slutspillet starter, vurderer Thomas Bilde.

- Det hold, jeg er mest begejstret for lige nu, det er Oklahoma...De æder sig ind på de andre hold i toppen og jeg er meget begejstret for udsigten til at vi måske kan få en Houston og Oklahoma-matchup i første runde af slutspillet, forklarer Peter Wang om sin rangering.

Hver søndag i NBA Sunday kommer Thomas Bilde og Peter Wang med sin power ranking over NBAs varmeste mandskaber - næste power ranking kommer på søndag i  kampen mellem Milwaukee Bucks og Chicago Bulls, der skydes i gang klokken 21.30 på TV 2 SPORT.