Clevelands formdyk bør ikke skabe nervøsitet

16x9
NBA-ekspert Peter Wang vurderer stadig Cleveland Cavaliers som en sikker finaledeltager i år. Foto: LARRY W. SMITH / Scanpix Denmark

Den seneste måned har budt på flere nederlag end sejre for mestrene fra Cleveland - hør mere om Cavaliers' formdyk i TV 2 SPORTs NBA-podcast.

De vil gå ind til slutspillet, som det dårligste hold nogen sinde med en favoritværdighed.

Peter Wang om Cleveland Cavaliers

Et langt NBA-grundspil lakker mod enden - om et par uger må 14 af NBA-ligaens 30 hold gå på sommerferie, mens de resterende mandskaber går videre til NBAs slutspil, der skydes i gang lørdag d. 15. april.

Efter 70 kampe er trætheden begyndt at melde sig hos flere af ligaens hold og spillere - det er også kommet til udtryk hos de forsvarende mestre fra Cleveland Cavaliers, der blot har vundet seks af deres 15 kampe her i marts måned.

Netop Cleveland Cavaliers' form er et af temaerne i det seneste afsnit af TV 2 SPORTs NBA-podcast, hvor NBA-ekspert Peter Wang kommer med sin vurdering af mesterholdet fra staten Ohio.

- De har spillet horribelt. Især defensivt. Men de frygter ikke rigtig eastern conference og de har sådan en aura omkring sig, vurderer Peter Wang, der ikke er nervøs for Clevelands skæbne i denne sæson.

- Mon ikke de finder et andet gear i de næste uger, og står på toppen af eastern conference når vi når dertil.

Du kan høre mere om de forsvarende mestre fra Cleveland Cavaliers i TV 2 SPORTs NBA-podcast, der i denne uge også har fokus på topstriden i western conference, Washington Wizards og de mange 'triple doubles' der bliver lavet i denne sæson.

Find podcasten på Itunes og SoundCloud under titlen 'NBA på TV 2 SPORT', eller lyt til den lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.