En enestående tyksak

16x9
Charles Barkley bruger sin fysik mod Bulls-spilleren Scottie Pippen Foto: AP

I TV 2 SPORTs NBA-podcast stiller vi i dag skarpt på en af ligens største profiler nogensinde - Charles Barkley.

Han er en tyksak, der er hurtig som vinden

Auburn-assistent Sonny Smith om Charles Barkley

Gennem 16 sæsoner i verdens bedste basketballliga, NBA, var Charles Barkley en dominerende spiller på banen, og en polariserende figur udenfor.

Rekorder og prestigefyldte priser blev vejet op af provokerende udtalelser.

Reportere elskede ham, amerikanske familier rystede på hovedet af ham og imens han etablerede sig som en af historiens bedste basketballspillere, skabte han en spillegæld på knap tre millioner kroner, kom i karambolage med spillere,dommere og fans, og henrykkede en generation af basketballfans med sit ærlige og charmerende væsen.

- Man tager ham altid frem som en ener. Jeg kan ikke se at der er nogle spillere siden Barkley, som spiller på samme måde og gør det samme som Barkley slap afsted med at gøre, fortæller NBA-ekspert Peter Wang om den tidligere ligaprofil, der siden midtfirserne har haft en speciel plads i ekspertens hjerte.

Du kan høre mere om Charles Barkleys spillestil, karriere og personlighed i TV 2 SPORTs NBA-podcast - du kan finde den på Itunes og Soundcloud under titlen 'NBA på TV 2 SPORT', eller du kan lytte til den lige her:

Link til Soundcloud-profil her.

Link til ITunes-profil her.