Knæet giver op igen: NBA-stjerne ude for resten af sæsonen

16x9
Derrick Rose må indstille sig på en ny langvarig pause fra basketgulvet. Foto: SCOTT HALLERAN / Scanpix Denmark

New York Knicks-profilen Derrick Rose må igen under kniven på grund af en knæskade og misser dermed resten af NBA-sæsonen.

NBA-spilleren Derrick Rose er færdig for sæsonen, efter at hans knæ endnu engang har svigtet ham.

New York-stjernen har nemlig beskadiget sin menisk og må for fjerde gang i karrieren igennem en knæoperation, ligesom han må indstille sig på en langvarig pause fra basketballbanen. Det melder klubben søndag aften.

De mange skader har forfulgt Derrick Rose igennem de seneste år, hvilket har sat en stopper for en ellers lovende karriere. Den nu 28-årige Rose bragede nemlig i en ung alder ind i NBA, hvor han i 2011 blev den yngste spiller i historien til at blive kåret som ligaens MVP - årets spiller.

Siden da har han så været ramt af fire alvorlige knæskader, som har kostet for præstationerne på banen. Godt nok har der været gode takter i denne sæson, men der har trods alt stadig været langt til niveauet fra 2011.

Derfor kommer langtidsskaden meget ubelejlig Rose, som desuden har kontraktudløb med New York Knicks efter sæsonen og nu med stor sandsynlighed skal ud at finde en ny arbejdsgiver med endnu en knæskade i bagagen.