Oversigt - her er ugens basketballkampe på TV 2 SPORT

16x9
Vi slutter NBA-grundspillet med opgøret mellem Boston Celtics og Milwaukee Bucks. Foto: David Butler II / Scanpix Denmark

Påskeugen byder både på slutspilbasket fra den danske og den nordamerikanske basketballliga - få overblikket over ugens kampe her.

Udover forårsvejrets indtog og de kommende påskedage, er vi også netop trådt ind i en monumental basketballuge.

De kommende dage byder på de sidste dage i NBA-sæsonens grundspil, samt de indledende kampe i slutspillet - onsdag nat spilles de sidste 14 kampe, og herefter går 16 NBA-hold videre til slutspillet, mens de resterende 14 går på sommerferie.

Weekenden byder på de første kampe af de indledende serier i NBAs slutspil og herefter står den altså på slutspilsbasket i de næste måneder.

Men denne uge kan potentielt også blive afgørende for slutspillet i den danske Basketliga - med to sejre i denne uge kan Bakken Bears og Gentofte-holdet SISU spille sig i sæsonens DM-finaler.

Der er dog ingen tvivl om at henholdsvis Svendborg Rabbits og Horsens IC vil gøre alt for at forlænge deres respektive serier, der spilles bedst af fem kampe.

Der venter altså en uge med masser af spænding og underholdning - få overblikket over ugens basketballkampe på TV 2 SPORT herunder:

Mandag 18.00

Svendborg Rabbits vs. Bakken Bears (Basketliga semifinale, kamp 2)

Mandag 04.00 (natten til tirsdag)

Portland Trail Blazers vs. San Antonio Spurs

Tirsdag 02.00 (natten til onsdag)

Minnesota Timberwolves vs. Oklahoma City Thunder

Onsdag 02.00 (natten til torsdag)

Boston Celtics vs. Milwaukee Bucks

Torsdag 18.00

Horsens IC vs. SISU (Basketliga semifinale, kamp 3)

Lørdag 21.00

NBA Playoffs (kamp annonceres senere)

Søndag 21.00

NBA Playoffs (kamp annonceres senere)