Power ranking - Warriors slutter på toppen

Golden State Warriors er NBA varmeste hold og den største favorit til mesterskabet. Ihvertfald ifølge TV 2 SPORTs NBA-eksperter.

Et langt NBA-grundspil lakker mod enden.

Onsdag spilles de sidste 14 kampe, og herefter skal 16 af NBAs 30 mandskaber forberede sig til slutspillet, mens de resterende hold går på sommerferie.

Man har længe kunne ane et hierarki blandt ligaens hold og allerede før vi fik skudt grundspillet i gang, var de fleste enige om mesterskabsfavoritterne - men rangeringen blandt topholdene har været i forandring sæsonens igennem, og har været fundamentet for TV 2 SPORTs power ranking.

Sæsonen igennem har Thomas Bilde og Peter Wang kommet med deres vurderinger af ligaens bedste hold, og søndag aften bød på den sidste for denne sæson:

Sæsonens sidste power ranking fra TV 2 SPORTs eksperter, har begge Golden State helt til tops.
Sæsonens sidste power ranking fra TV 2 SPORTs eksperter, har begge Golden State helt til tops. Foto: TV 2 SPORT

Over artiklen kan du se Thomas og Peter fremlægge deres endelige power ranking.

NBA-mestrene fra 2015, Golden State Warriors, topper altså begges lister og er dermed udpeget som favorit i det kommende NBA-slutspil, der skydes i gang på lørdag:

- Jeg går i chock, hvis ikke finalen hedder Golden State Warriors mod Cleveland Cavaliers. Jeg kan ikke se at der er nogen hold, der kan slå dem, sagde Peter Wang i søndagens NBA-kamp, mellem Atlanta Hawks og Cleveland Cavaliers.

Du kan følge NBAs slutspil på TV 2 SPORT fra på lørdag og indtil midten af juni, hvor de sidste NBA-finaler spilles.