Mikkel Hansen taler NBA med Thomas Bilde

16x9
Mikkel Hansen er stor fan af LeBron James. Foto: Scanpix/TV 2 SPORT

I TV 2 SPORTs NBA-podcast taler håndboldspilleren Mikkel Hansen om, hvorfor han er fan af basketball og ikke mindst LeBron James.

Episode 81 - optaget torsdag den 27. juli 2017.

I denne NBA-podcast taler Thomas Bilde med en af verdens bedste håndboldspillere samt en af de største LeBron James-fans, Mikkel Hansen. Landsholdsspilleren, der til daglig spiller i Paris, er hjemme i København for at forberede sig på den kommende sæson. Det gav muligheden for en kop kaffe og en snak om basketball.

En "Sommer NBA-podcast Special" med fokus på, hvordan en anden atlet ser på basketball. Hvad er det, der drager ved sporten. Men det bliver også til en snak om NBA lige nu, og hvad der forventes af den kommende sæson.

Medvirkende: Mikkel Hansen og Thomas Bilde.

Link til iTunes-profil.

Link til SoundCloud-profil.