Oversigt - her er ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT

Der bliver ikke sparet på underholdningen i juledagene, hvor der er flere lækre NBA-kampe på programmet.

Julen er traditionernes tid og i det amerikanske betyder det et tætpakket kampprogram fra den amerikanske basketballliga NBA.

Siden 1947 har det været tradition at lægge et række interessante topkampe d. 25. december og NBA skuffer bestemt ikke med deres kampprogram i år.

Første juledag byder på duellen mellem den lettiske stjerne Kristaps Porzingis om det fremadstormende Philadelphia 76ers-mandskab, der brager sammen i Madison Square Garden.

Hovedretten står på det første indbyrdes møde i denne sæson, mellem sidste sæsons finalister fra Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers - de to hold har mødt hinanden i de sidste tre sæsonens finaler, og vi får altså det første indtryk af styrkeforholdet mellem de to mandskaber her d. 25. december.

Til dessert kan man nyde to topkampe fra hver af NBAs to halvdele, når Boston Celtics møder Washington Wizards efterfulgt af Oklahoma City Thunder mod Houston Rockets.

Thomas Bilde og Peter Wang sidder naturligvis klar i NBA-studiet d. 25. med masser af julehygge og basketball i verdensklasse - de to sidder faktisk også klar d. 23. december, med det meget interessante opgør mellem Toronto Raptors og Philadelphia 76ers.

Herunder kan du se en oversigt over ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT:

Lørdag 23.00 (kommenteret direkte fra TV 2s NBA-studie)

Toronto Raptors vs. Philadelphia 76ers

1. juledag (kommenteret direkte fra TV 2s NBA-studie)

18.00: New York Knicks vs. Philadelphia 76ers

21.00: Golden State Warriors vs. Cleveland Cavaliers

23.30: Boston Celtics vs. Washington Wizards

02.00: Oklahoma City Thunder vs. Houston Rockets (med amerikanske kommentatorer)