Vaklende Warriors stryger til tops uden Curry

Trods comeback fra Los Angeles Lakers vandt favoritterne fra Golden State Warriors 113-106 og har nu den bedste score i ligaen.

En ankelskade holdt igen Golden State Warriors’ superstjerne Steph Curry ude natten til lillejuleaften.

Her kunne de forsvarende mestre spille sig på førstepladsen i Western Conference, efter at Houston Rockets overraskende ikke formåede at vinde over Los Angeles Clippers.

Det krævede en sejr over ligaens andet Los Angeles-mandskab, Lakers. Og selv uden Steph Curry så det inden kampen ud til at blive en overkommelig opgave på hjemmebanen i Oracle Arena, Oakland.

Det unge Lakers-mandskab havde inden kampen vundet 11 og tabt 18 kampe. De kom dog ind til kampen med selvtillid efter en sejr over stjernerne fra Houston Rockets. Her afbrød de Rockets’ stime på 14 sejre i streg.

Hurtigt så det ud til at blive en svær opgave for Lakers, som halvvejs i kampen var bagud med 44-61. Specielt superstjernen Kevin Durant havde de svært ved at stoppe.

Flot Lakers-slutspurt

Ved indgangen til fjerde quarter førte Warriors med 84-72 og så ud til at være under fuld kontrol.

Herfra satte Lakers en imponerende slutspurt ind, og midt i den afgørende quarter bragte de sig således med en trepointsscoring fra Julius Randle foran med 89-88.

Herfra skulle det vise sig at blive en tæt afslutning, hvor holdene skiftedes til at have momentum. Til sidst viste Warriors dog, hvorfor de er forsvarende mestre. Det hele endte med en hjemmesejr på 113-106, og Kevin Durant blev kampens topscorer med 33 point.

Warriors har nu vundet 11 kampe i streg og har vundet 26 kampe og kun indkasseret seks nederlag.