Nu får skadet basketstjerne endelig debut

16x9
Isaiah Thomas er klar til kamp for Cleveland. Foto: Gregory Shamus / Scanpix Denmark

Cleveland Cavaliers-spilleren Isaiah Thomas får debut natten til onsdag mod Portland.

Isaiah Thomas var en del af sommerens helt store handler i NBA.

Den lille point guard blev sammen med holdkammeraterne Jay Crowder og Ante Zizic og Nets valg i draften i år tradet fra Boston Celtics til Cleveland, mens Kyrie Irving blev sendt den anden vej.

Men mens Kyrie Irving har spillet fra dag et i Boston Celtic har historien været en anden for All Star-spilleren Thomas, der har været ude med en skade.

I måneder har den lille point guard set til fra bænken for sit nye hold, men mandag melder Cleveland Cavaliers, at han er klar til at spille mod Portland tirsdag.

Kampen vil være Isaiah Thomas’ debut for Cleveland, og noget kunne tyde på, at holdet har brug for ham. Cavaliers har nemlig tabt tre kampe i træk.

Selvom Isaish Thomas er klar til at spille igen, kommer ’Cavs’ til at give ham tid til at komme tilbage. Han vil derfor få begrænset antal minutter per kamp, og vil starte på bænken mod Portland.

Thomas bliver også skånet mod Boston Celtics onsdag aften – hans gamle hold.

Anført af 28-årige Isaiah Thomas sluttede Celtics i sidste sæson som nummer et i Eastern Confrences grundspil. Han snittede 28,9 point og 5,9 assists per kamp.

Thomas har været skadet siden Eastern Conference-finalerne i sidste sæson. Han har haft problemer med sin højre hofte.

Cleveland er pt. nummer tre i Eastern Conference. Boston Celtics er nummer et.