Oversigt - her er ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT

Få overblikket over NBA-ugen på TV 2 SPORT, der blandt andet byder på sæsonens All-Star-weekend.

Vi er netop trådt ind i en ny uge og der er som altid masser af NBA-lækkerier på programmet - denne uge skiller sig dog en smule ud, da weekenden er fuldt ud dedikeret til sæsonens All-Star-weekend, der i år afholdes i Los Angeles.

Men inden festlighederne i 'Englenes By' skydes i gang her på fredag, er der dog rig mulighed for at se nærmere på flere af NBAs absolutte profiler - spillere som Russell Westbrook, LeBron James, Kyrie Irving og Karl-Anthony Towns kigger forbi TV 2 SPORT i denne uge, inden de alle fire er at finde i Los Angeles her i weekenden.

De tre All-Star-dage har vanen tro, hver deres individuelle identitet og weekenden skydes i gang natten til lørdag med et opgør mellem de nyeste spillere i ligaen, der er fordelt på et amerikansk og et internationalt hold.

Lørdag byder på sæsonens skills challenge, trepoint- og dunkekonkurrence og er nærmest garant for underholdning og mindeværdige højdepunkter. Weekenden rundes af natten til mandag, hvor sæsonens All-Star-kamp bliver spillet - et opgør hvor ligaens største profiler skal i direkte duel.

Der er masser af grunde til at blive sent oppe i denne uge - herunder kan du se en oversigt over ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT:

Mandag 03.00 (natten til tirsdag)

Utah Jazz vs. San Antonio Spurs

Tirsdag 02.00 (natten til onsdag)

Oklahoma City Thunder vs. Cleveland Cavaliers

Onsdag 02.00 (natten til torsdag)

Boston Celtics vs. Los Angeles Clippers

Torsdag 03.00 (natten til fredag)

Minnesota Timberwolves vs. Los Angeles Lakers

Fredag 03.00 (natten til lørdag)

NBA All-Star: Rising Stars-kampen

Lørdag 01.45 (natten til søndag)

NBA All-Star: Saturday Night (individuelle konkurrencer)

Søndag 01.45 (natten til mandag)

NBA All-Star: All-Star-kampen