Han spyttede på mig, siger stjerne om starten på voldsomt slagsmål

LeBron James' debut på hjemmebanen i Los Angeles vil formentlig blive husket for et stort slagsmål på banen kort før tid.

En teknisk fejl blev efterfulgt af et skub, som startede en diskussion - og kort efter fløj knytnæverne rundt.

Der var dramatik for alle pengene, da LeBron James natten til søndag dansk tid fik sin hjemmebanedebut for Los Angeles Lakers, der tog imod Houston Rockets.

På pointtavlen førte Houston blot med et enkelt point, men det resultatmæssige drama blev i knap ti minutter afbrudt, da der opstod slagsmål på banen.

Rockets-stjernen James Harden blev fejlet i direkte løb mod kurven, og da han efterfølgende appellerede til dommerne om at lade scoringen tælle, blev han skubbet af Brandon Ingram fra LA Lakers.

Så gik der gang i diskussionerne, men pludselig slog Rockets' Chris Paul og Rajon Rondo fra Lakers løs på hinanden, og det fik Brandon Ingram til at løbe direkte ned i menneskemængden med en knyttet næve.

Alle tre spillere blev smidt ud og kan formentlig se frem til karantæner.

Ifølge ESPN-reporteren Rachel Nichols fortalte Chris Paul, at Rondo havde spyttet ham i ansigtet. På tv-billederne kan man se, at Paul tørrede sig med hånden i ansigtet kort inden, han skubbede til Rondos ansigt, hvorefter boksekampen tog fart.

Men især Ingrams indblanding fik TV 2 SPORTs basketballekspert Peter Wang til at spærre øjenene op.

- Det er noget, NBA ser på med meget, meget skarpe øjne, for man vil på ingen måde tillade vold eller slagsmål. Ingram kan se frem mod en lang karantæne. Jeg er meget spændt på, hvordan NBA håndterer det her, siger han.

Ifølge ESPN Insider Adrian Wojnarowski er folk i NBA allerede i gang med at se nærmere på sagen. Ifølge Wojnarowski kan der allerede i løbet af søndagen blive uddelt karantæner.

Lakers-spilleren JaVale McGee blev efter kampen spurgt, om han nogensinde havde set Ingram reagere sådan.

- Nej. Hvis du prikker til bjørnen, bliver du bidt, sagde McGee til ESPN.

Superstjernen LeBron James blandede sig i bataljen ved at fjerne sin nære ven, Chris Paul, fra orkanens øje.

Houston Rockets vandt kampen med 124-115, og dermed har LeBron James fortsat sin første sejr som LA Lakers-spiller til gode.