NBA-stjerner suspenderet efter slagsmål

Det var vilde scener, da flere NBA-stjerner endte i slåskamp. Nu har de fået deres straf.

Der udspillede sig en regulær slåskamp på basketgulvet, da Los Angeles Lakers og Houston Rockets mødte hinanden natten til søndag.

Det hele startede med en spytklat – og derefter fløj knytnæverne frem og tilbage. Tre spillere blev efter tumulten smidt ud af kampen, men det var ikke den eneste straf, de skulle få.

Nu har NBA set episoden grundigt igennem og tildelt de tre spillere yderligere karantæne. Lakers’ Rajon Rondo, der startede optøjerne med at spytte Houston Rockets’ Chris Paul i hovedet og derefter sende flere slag Pauls vej, har fået tre spilledages karantæne.

Rondos holdkammerat Brandon Ingram har fået karantæne for de næste fire kampe. Ingram var ikke en del af det oprindelige slagsmål, men det skulle han hurtigt blive.

Han stormede mod Chris Paul og landede et slag, som var han en anden bokser. Under seancen fik han også skubbet modstanderen James Harden og ifølge NBA ’henvendt sig fjendtligt til en dommer’.

Den tredje suspenderede er Houston Rockets’ Chris Paul. Lige efter Rondo havde spyttet på ham, stak Paul sin finger i øjet på Rondo. Paul ramte også Rondo med flere slag. Det har han nu fået to spilledages karantæne for.

Disse spillere bliver straffet

  • Brandon Ingram, Los Angeles Lakers, fire spilledage
  • Rajon Rondo, Los Angeles Lakers, tre spilledage
  • Chris Paul, Houston Rockets, to spilledage

Kampen endte i øvrigt med en sejr til Houston Rockets på 124-115.

Det var LeBron James’ første hjemmekamp for Los Angeles Lakers, som fortsat er uden sejr efter sæsonens første to kampe.