Storhold falder sammen efter LeBron James' farvel

16x9
Cleveland ligger sidst i NBA efter seks kampe. Foto: Raj Mehta / Ritzau Scanpix

Cleveland Cavaliers har med seks nederlag i seks kampe fået den værste sæsonstart i 23 år.

Det er kun gået én vej for basketballholdet Cleveland Cavaliers, siden superstjernen LeBron James i sommer forlod det sejrsvante NBA-hold.

I de seneste fire sæsoner er holdet nået frem til finalen om NBA-mesterskabet, men i den nye sæson har holdet fortsat sin første sejr til gode.

Natten til søndag dansk tid tabte Cleveland på hjemmebane med 107-119 til Indiana Pacers, og dermed har Cleveland nu tabt sæsonens første seks kampe.

Det er den værste sæsonstart klubben har haft siden sæsonen 1995/96.

Ud over at have mistet LeBron James til konkurrenten Los Angeles Lakers må holdet aktuelt også undvære sin topscorer. Kevin Love døjer med en skade i venstre fod, og uden ham kan sæsonens første sejr lade vente på sig.

- Han vil gerne ind på banen og gøre en forskel for os, og vi er taknemmelige for den attitude. Forhåbentlig er han snart klar, siger Cleveland-træner Tyronn Lue.

Den tidligere Cleveland-stjerne LeBron James vader dog heller ikke ligefrem i sejre hos Los Angeles Lakers. Han var med til at tabe for fjerde gang i seks forsøg, da San Antonio natten til søndag vandt 110-106 i egen hule.

Til gengæld kravlede LeBron James en plads op på NBA's samlede pointliste.

Mod San Antonio lavede han 35 point, og han har dermed lavet 31.202 point i NBA. Dermed passerer han Dallas-stjernen Dirk Nowitzkis total, så LeBron James nu er den sjettemest scorende i NBA-historien.