LeBron James fik heltemodtagelse, da han nedlagde sin tidligere klub

Der var ingen nåde fra LeBron James, da han natten til torsdag dansk tid var på besøg hos sin tidligere klub.

LeBron James fik en heltemodtagelse, da basketballstjernen for første gang som Los Angeles Lakers-spiller var tilbage i Cleveland.

Trods stående ovationer fra sit gamle hjemmepublikum var LeBron James ubarmhjertig og førte Lakers til en sejr på 109-105 over Cleveland Cavaliers.

Lakers var bagud 91-99 med 5 minutter og 41 sekunder tilbage, da blandt andre LeBron James var med til at sikre et mindeværdigt comeback i slutminutterne.

LeBron James scorede på fem straffekast og lavede også en scoring til tre point i den vilde slutfase. I alt blev LeBron James noteret for 32 point, 14 rebounds og syv assister.

NBA-superstjernen har spillet for Cavaliers i to perioder på tilsammen 11 år og førte i 2016 klubben til dens første NBA-titel nogensinde. Det var også byens første titel i en af de store sportsgrene siden 1964.

Efter at have spillet NBA-finaler med Cavaliers fire år i træk skiftede han i sommer til Lakers.

Den velkomst, LeBron James fik denne gang i Cleveland, var en noget anden, end den han oplevede i december 2010, da han kom tilbage til byen som Miami Heat-spiller.

Dengang fik han en helt anden og grov behandling af sine tidligere fans og blev buhet ud.

- Tak, LeBron, stod der denne gang på lystavlen, mens publikum rejste sig og hyldede ham. Der blev også vist en hyldestvideo på storskærmen.

- At komme tilbage og få den modtagelse, jeg fik, betyder meget ikke bare for mig, men for hele min familie.

- I de 11 sæsoner, jeg spillede for denne klub, forsøgte jeg altid at give alt, hvad jeg havde både på og uden for banen, siger LeBron James ifølge Reuters.

Den var den sjette sejr for Lakers i de seneste syv kampe.

- Vi skruede op for forsvarsspillet i den sidste periode. De gav os hård kamp, men vi bevarede roen. Vi er et ungt hold og bliver stadig bedre, siger LeBron James.

Lakers har i denne sæson hentet ti sejre og indkasseret syv nederlag, hvilket er holdets bedste sejrsprocent siden april 2013.

Cavaliers er, akkurat som første gang LeBron James forlod klubben, faldet helt ned i NBA-kælderen og står med blot to sejre og hele 14 nederlag.