Stephen Curry involveret i trafikuheld

16x9
Stephen Curry har i flere sæsoner været en afgørende stjerne for Golden State Warriors. Foto: Gene Sweeney JR. / Ritzau Scanpix

Golden State Warriors' største stjerne, Stephen Curry, blev ramt af to andre biler, da han var involveret i et uheld. Curry slap dog med skrækken.

NBA-mestrene har fået et mindre chok i optakten til holdets kamp mod Portland Trail Blazers.

Fredag morgen amerikansk tid var Golden State Warriors' Stephen Curry involveret i et biluheld på motorvejen omkring Oakland. Det skriver ABC7 News, der via en talsmand fra California Highway Patrol har fået oplyst, at en bil spandt rundt og ramte Currys Porsche, inden en anden bil kørte op i bagenden på Currys bil.

Ifølge ABC7 News er Curry uskadt efter uheldet, ligesom personerne i de andre involverede biler også skulle have det fint efter omstændighederne. Warriors-stjernen skulle være fortsat i en anden bil til klubbens træningsfaciliteter, hvor holdkammeraten Klay Thompson fortalte følgende til pressen:

- Jeg har ikke set ham endnu, men jeg har hørt, at han er okay. Forhåbentlig!

En video på mediets hjemmeside viser, hvordan Curry efterfølgende står og taler med en betjent, hvor det ser ud til, han forklarer omstændighederne omkring uheldet. En let tåge og våde veje kan meget vel have haft indflydelse på uheldet, forklarede politiet yderligere.

Stephen Curry døjer i forvejen med en mindre skade, og han er derfor ikke med i nattens kamp mod Portland Trail Blazers, hvor Golden State Warriors skal forsøge at komme ud af en mindre spillemæssig krise med fire nederlag i træk.