Oversigt - her er ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT

16x9
De to MVP-kandidater, Giannis Antetokounmpo og James Harden, brager sammen natten til torsdag. Foto: Benny Sieu / Ritzau Scanpix

Der er rig mulighed for at komme tættere på flere af NBAs absolut største profiler i denne uge, hvor vi har otte direkte kampe på programmet.

NBA-grundspillet 2018-19 nærmer sig så småt sit midtpunkt og selvom man godt kan begynde at ane et endeligt hierarki i ligaens to halvdele, så mangler vi stadig at få svar på en masse.

Kommer Washington, Detroit og Utah indenfor på en slutspilsplads? Kan Indiana og Clippers holde kadencen? Hvilke spillere udmærker sig ift. de individuelle priser? Hvilke handler kommer frem mod trade deadline d. 7. februar?

Spørgsmålene og vurderingerne varierer og nuanceres uge efter uge, og også i de næste syv dage kan man blive klogere på en lang række af ligaens hold, samt en masse af spillets største profiler.

Spillere som Joel Embiid, Russell Westbrook, Luka Doncic og Kawhi Leonard kigger forbi TV 2 SPORT i denne uge, hvor vi også har en højprofileret duel på programmet.

To af sæsonens varmeste MVP-kandidater, James Harden og Giannis Antetokounmpo, brager sammen her natten til torsdag, når Houston Rockets tager imod Milwaukee Bucks - Rockets har rejst sig efter deres sløve sæsonstart og har i skrivende stund vundet 11 af deres seneste 13 kampe.

Herunder kan du se en oversigt over ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY:

Mandag 02.30 (natten til tirsdag)

Dallas Mavericks vs. Los Angeles Lakers (TV 2 PLAY)

Tirsdag 01.00 (natten til onsdag)

Philadelphia 76ers vs. Washington Wizards

Onsdag 02.00 (natten til torsdag)

Houston Rockets vs. Milwaukee Bucks

Torsdag 03.30 (natten til fredag)

San Antonio Spurs vs. Oklahoma City Thunder

Fredag 04.00 (natten til lørdag)

Utah Jazz vs. Los Angeles Lakers

Lørdag 23.00

Miami Heat vs. Memphis Grizzlies

NBA Sunday

19.00: Washington Wizards vs. Toronto Raptors (TV 2 PLAY - med danske kommentatorer)

21.30: Atlanta Hawks vs. Milwaukee Bucks (Med danske kommentatorer)