NBA-spiller kørt på hospitalet efter grimt uheld

Nerlens Noel fra Oklahoma City Thunder er blevet kørt på hospitalet, efter han slog sit hoved hårdt i kampen mod Timberwolves.

*Vi advarer mod billeder, der kan virke voldsomme, i videoen over artiklen.

Oklahoma City Thunders Nerlens Noel blev kørt fra banen på en båre halvvejs i tredje quarter natten til onsdag dansk tid, da Thunder mødte Minnesota Timberwolves.

Noel gik op for at forsøge at blokere et dunk fra Andrew Wiggins, da han først fik en albue i hovedet, hvorefter han landede på halgulvet og igen slog sit hoved i et hårdt fald.

Han lå på gulvet i et par minutter uden at bevæge sig, hvorefter lægepersonale og spillere samlede sig omkring ham.

Noel blev kørt fra banen på en båre og fragtet til hospitalet, hvor han bliver natten over. Klubben melder, at der kommer en yderligere opdatering onsdag.

Wiggins forklarer efterfølgende, at han er ked af det, der er sket, men at han ikke rigtig så situationen.

- Jeg prøvede bare at lave et aggressivt angreb og derefter at dunke. Han prøvede at udfordre mig. Jeg så ham ikke rigtigt, før han lå på gulvet, siger Andrew Wiggins efterfølgende ifølge Pro Sports Extra.

- Forhåbentlig har han det godt, og jeg håber kun det bedste for ham. Jeg håber, at han kommer sig hurtigt og kommer tilbage stærkere end nogensinde, fortæller spilleren, der ligeledes har sendt en hilsen på Twitter.

Nerlens Noels holdkammerat Steven Adams fortæller, at holdet absolut ikke giver Wiggins skylden for noget. Han håber bare, at hans holdkammerat kommer sig hurtigt. 

- Det er uheldigt, at det skete. Det skal siges, at Wiggins selvfølgelig ikke mente noget med det. Han skal ikke have skylden for det på nogen måde. Det er bare et de uheldige spil, der sker, siger Adams.

- Heldigvis kom lægepersonalet hurtigt derhen, og jeg følte, at han var i de bedste hænder.

Timberwolves løb af med sejren og vandt med 119-117.

Nerlens Noel blev undersøgt på banen, efter han slog hovedet i gulvet.
Nerlens Noel blev undersøgt på banen, efter han slog hovedet i gulvet. Foto: Alonzo Adams / Ritzau Scanpix