Oversigt – her er ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT

16x9
De to favoritter til sæsonens 'Most Valuable Player'-pris, Giannis Antetokounmpo og James Harden, brager sammen natten til onsdag. Foto: Ritzau Scanpix

NBA-ugen på TV 2 SPORT byder blandt andet på en direkte duel mellem to af sæsonens absolut største profiler - få overblikket i artiklen herunder.

Alt imens flere NBA-hold ihærdigt kæmper for at sikre sig en plads i det kommende slutspil, er der én diskussion der har overtaget nyhedsstrømmen fra verdens bedste basketballliga:

Giannis eller Harden?

Kapløbet mellem Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo og Houston Rockets' James Harden har stået på i månedsvis, men er for alvor blevet intensiveret i de seneste uger. De to profiler er de absolutte favoritter til den prestigefyldte 'Most Valuable Player'-pris, der hvert år gives til et NBA-grundspils bedste og/eller mest værdifulde spiller.

Det er de færreste der definitivt har valgt side i prisdiskussionen, men måske kan denne uge hjælpe på usikkerheden, hvor vi natten til onsdag får sæsonens anden direkte duel mellem de to profiler at se.

Både Antetokounmpo og Harden får yderligere TV-tid på TV 2 SPORT i denne uge, hvor der er syv direkte NBA-kampe på programmet - Bucks møder Los Angeles Clippers og Atlanta Hawks i denne uge, mens Rockets blandt andet får besøg af Sacramento Kings her på lørdag.

Der er rigtig mange lækkerier at se frem til, her i de sidste dage af marts - herunder kan du se en oversigt over ugens NBA-kampe på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY:

Tirsdag 01.00 (natten til onsdag)

Milwaukee Bucks vs. Houston Rockets [TV 2 PLAY]

Onsdag 03.30 (natten til tordag)

Utah Jazz vs. Los Angeles Lakers

Torsdag 01.00 (natten til fredag)

Milwaukee Bucks vs. Los Angeles Clippers

Fredag 01.00 (natten til lørdag)

Oklahoma City Thunder vs. Denver Nuggets

Lørdag 23.00

Houston Rockets vs. Sacramento Kings

NBA Sunday:

18.30: Atlanta Hawks vs. Milwaukee Bucks [TV 2 PLAY - med danske kommentatorer]

21.30: Oklahoma City Thunder vs. Dallas Mavericks [TV 2 PLAY - med danske kommentatorer]