Sarahs nye arbejdsgiver indrømmer: Opdagede hendes boksetalent i 'Vild med dans'

Sarah Mahfouds flotte dansetrin i 'Vild med dans' gjorde, at hun nu har sikret sig en boksekontrakt.

Få dage efter Sarah Mahfoud kunne lade sig hylde som vinder af 'Vild med dans', har hun scoret sig en kontrakt som professionel bokser.

Det er den mangeårige boksepromotor Mogens Palle, som har valgt at hive den 27-årige bokser under sine vinger. En kontrakt hun har drømt om i lang tid.

- Jeg er da lidt nervøs, for nu er det nu, det gælder, og alting ligger for fødderne af en. Men jeg vil gøre mit allerbedste, og jeg satser på at blive verdensmester forholdsvis hurtigt. Det kunne da være mega blæret, siger Sarah Mahfoud med et grin.

Det er ikke tilfældigt, at 'Vild med dans'-vinderen først fik jobtilbuddet, efter hun har deltaget i det store show.

82-årige Mogens Palle er normalt nemlig ikke til kvindeboksning. Den opfattelse ændrede sig, da han så hende på dansegulvet.  

- Først så jeg Sarah i træningslokalet, hvor hun sjippede og lavede nogle boksemæssige bevægelser. Her tænkte jeg, hun har det i sig, og samtidig danser hun fantastisk, siger han til TV 2 SPORT.

- 50 procent af benarbejdet er vigtig i boksning, og hun er let som en fjer. Hun har det benarbejde, der skal til. Hun har bevægelserne, rytmen i kroppen, så jeg tror, hun når langt som bokser. Og hun er samtidig en rutineret bokser.

Så det var under 'Vild med dans', at du så, at hun kan noget boksning?

- Helt afgjort.

Sarah Mahfoud har tidligere kun været amatørbokser. Her er det blevet til tre vundne danmarksmesterskaber og to nordiske mesterskaber.