Stjerne om muligt gigantmøde: - Hans hoved ryger ud til tilskuerne

16x9
Conor McGregor har flere gange triumferet som UFC-fighter. Nu er han klar til at skifte buret ud med ringen, hvor et stormøde med Floyd Mayweather er under opsejling. Foto: MICHAEL REAVES / Scanpix Denmark

Den temperamentsfulde UFC-kæmper Conor McGregor er klar i spyttet, når snakken falder på et møde med Floyd Mayweather.

Spekulationerne har i den seneste tid taget kraftigt til om et muligt stormøde mellem det irske UFC-ikon, Conor McGregor, og den ubesejrede weltervægtsbokser, Floyd 'Money' Mayweather.

Selvom bokseren, der fylder 40 år i slutningen af februar, annoncerede sit karrierestop tilbage i 2015, tyder mere og mere på, at en kamp mod den karismatiske irer bliver en realitet. 

Tirsdag postede McGregor dette billede på Twitter med en tekst, der mest af alt gør sig som en stikpille til den aldrende bokser:

- Jeg er i Las Vegas. Floyd har indstillet karrieren efter min ankomst

Dette gik naturligvis ikke ubemærket hen hos 'Money', der måske lugter sin 50. sejr i karrieren.

Lige nu lyder hans statistik nemlig på 49 sejre og 0 nederlag, og hans modsvar består da også af en direkte opfordring, som han postede på Twitter mandag.

- Hør her, Conor McGregor, hvis du virkelig vil have den kamp, må du få styr på sagerne med UFC og så få dine folk til at kontakte mine folk.

Nu har den iltre irer så taget skridtet videre i ordkrigen mellem de to kamphaner, og der bliver ikke lagt fingre imellem:

- Helt ærligt, min knytnæve er større end hans hoved. Jeg slår folk ud. Jeg gør folk bevidstløse. Hvis jeg rammer den her mand (Mayweather, red.), ryger hans hoved ud på tilskuerpladserne. Forstår du det? Hvis jeg rammer hans lille hoved, flyver det direkte af hans skuldrer og ud på tilskuerpladserne, siger McGregor til GQ.

I december ansøgte UFC-krigeren om en bokse-licens i staten Californien, som hurtigt blev accepteret, men det er endnu ikke meldt officielt ud, om kampen bliver en realitet.