Absurde billetpriser til Mayweather mod McGregor

16x9
Der var ond stemning mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor ved pressemødet inden kampen. Foto: PAUL CHILDS / Scanpix Denmark

Man skal til lommerne, hvis man vil overvære ’giganternes brag’ mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather.

Når den billigste billet koster lidt over 10.000 danske kroner, ved man, at der er tale om en stor begivenhed.

Det er tilfældet for boksekampen mellem den ubesejrede Floyd Mayweather og Mixed Martial Arts-mesteren Conor McGregor den 26. august. Billetudbyderen ’StubHub’ har oplevet stor interesse for begivenheden, og de er da heller ikke i tvivl om, at de trods de høje billetpriser nok skal få dem afsat.

- Det her er en unik ’bucket-list’-oplevelse. Så de største Mayweather- og McGregor-fans skal nok finde vej til begivenheden, siger StubHub-talsmand Cameron Papp ifølge Reuters.

Vil man helt tæt på kampen og kunne mærke resterne fra sveden og blodet på egen kind fra bokserne, de såkaldte ’ringside-billetter’, skal man betale helt op mod 150.000 kroner.

I skrivende stund er der solgt billetter for næsten 60 millioner dollars, og det stopper ikke her. Der er nemlig ikke udsolgt endnu.

- Det er naturligt at sætte priserne for billetter højt tidligt for at se, hvad man kan få. Men når vi nærmer os kampen, vil vi gerne af med billetterne, siger Papp og hentyder til, at priserne måske bliver en smule lavere end de 10.000 danske kroner for den billigste af slagsen.

Det er dog ikke uvant for Mayweather med dyre billetpriser. Tilbage i 2015 rundede hans kamp mod Manny Pacquiao 72 millioner dollars i billetindtægter.