Tour-vinder forhandler med Lampre-Merida

16x9
Vincenzo Nibali Foto: LIONEL BONAVENTURE / Scanpix Denmark

Vincenzo Nibali har længe været rygtet væk fra Astana. Nu bekræfter Lampre-Merida, at de forhandler med italieneren.

Vincenzo Nibali er en ombejlet herre. Den italienske Astana-rytter har været et transfermål for flere af de professionelle cykelhold i støvlelandet længe. Nu ser det ud til, at Lampre-Merida er godt med i kapløbet om Tour de France vinderen fra 2014.

Til cyclingnews.com fortæller Lampre-Meridas team manager, Brent Copeland, at det italienske hold allerede ligger i forhandlinger med Nibali om en kontrakt for 2017-sæsonen. 

- Forhandlingerne med Nibalis agenter er påbegyndt og der er interesse fra begge sider. For vores vedkommende vil det give et kæmpe afkast for vores to hovedsponsorere (Lampre og Merida, red.) at have en italiensk rytter af Vincenzos kvalitet på det eneste rene italienske World Tour-hold, siger Copeland til cyclingnews.com.

Det er ikke tilladt for ryttere at indgå kontrakter med nye hold før den 1. august, så derfor falder der ikke en aftale på plads lige foreløbig.

- Vi skal selvfølgelig respektere UCI’s transferregler og tidsrammer, men lige nu kan jeg bekræfte, at der er interesse fra begge parter, siger Copeland.

31-årige Vincenzo Nibali vandt Tour de France i 2014, mens han måtte nøjes med en fjerdeplads sidste år. I Vuelta a España sidste år, var han en af løbets helt store favoritter, men han blev smidt ud af løbet for at tage fat i en af sit holds biler og få et ”håndtag”.

Gense Nibalis Vuelta-håndtag herunder: