Movistar-rytter brækker nakken efter fan-sammenstød

16x9
Movistar-rytteren Jonathan Castroviejo var mere end almindeligt uheldig på turen tilbage mod holdbussen efter sidste etape af Volta ao Algarve. Foto: JOEL SAGET / Scanpix Denmark

Spanieren Jonathan Castroviejo er kommet alvorligt til skade efter en kollision med en tilskuer på sidstedagen af Volta ao Algarve.

Proceduren er simpel, når man som cykelrytter har kørt en etape. Turen går direkte mod holdbussen.

Men den ellers så simple tur mod bussen tog en dramatisk drejning for Movistar-rytteren Jonathan Castroviejo efter søndagens sidste etape i det portugisiske cykelløb Volta ao Algarve.

Castroviejo var på vej fra målområdet til Movistar-lejren ved foden af etapens sidste stigning, og her krydsede en fan vejen og kolliderede med den uheldige rytter.

Det skriver Movistar på sin hjemmeside.

Herefter blev han kørt direkte på hospitalet, hvor røngtenbilleder afslørede et brud i venstre arm samt en brækket nakkehvirvel.

Jonathan Castroviejo er den anden Movistar-rytter, der som følge af et styrt er havnet på et hospital i den seneste måned.

Også Adriano Malori har måttet modtage lægelig assistance efter et voldsomt styrt i Tour de San Luis i Argentina, som sendte italieneren i koma.

Castroviejo ligger fortsat til observation, hvor han lige nu venter på at kunne rejse hjem til Spanien.