Cort vil vinde i Madrid, men: - Jeg tror, holdet kører for Chaves

Magnus Cort håber, at han kan vinde i Madrid, men frygter at han skal bruge meget tid på at hjælpe holdets kaptajn Estaban Chaves.

Det var alt andet end planlagt fra 18. etapes start, at Magnus Cort skulle vinde en etape i Vuelta a España. Faktisk hentede danskeren flasker helt frem til kort før mål.

Men Orica-rytteren tog til sidst sagen i egen hånd, kørte sin egen chance og vandt.

Samme fremgangsmåde kan måske blive nødvendig, hvis bornholmeren skal hente endnu en dansk etapesejr på Vueltaens sidste etape, der slutter i Madrid.

For Orica-BikeExchange kommer nemlig primært til at have fokus på at få Estaban Chaves, der lørdag kørte sig tilbage på tredjepladsen i løbet, sikkert i mål.

- Jeg tror, at sportsdirektørerne vil fokusere på Chaves, men jeg håber at få lov til at køre min egen chance, og jeg vil helt sikkert forsøge mig, lød det fra Magnus Cort til TV 2 SPORT, da han var kommet i mål på den bjergrige 20. etape.

Hvis missionen om endnu etapesejr skulle lykkes, så vil det ifølge den 23-årige dansker være næsten lige så stort som hans første sejr i Vueltaen.

- Det er selvfølgelig lidt svært at gentage, men det ville da ikke gøre noget at sætte en streg under, at det ikke var et tilfælde første gang, fortalte Magnus Cort, der også kan se frem til at have gennemført sin første grand tour, når han krydser målstregen i Madrid.

Og selvom det er første gang, at Cort kører - og forhåbentlig gennemfører Vueltaen - så er danskeren rigtig glad for den måde, han kommer ud af løbet på.

- Det er fedt. Jeg har været godt kørende også i dag her på den sidste hårde dag, så det er rigtig rart.

Får du tanket en masse selvtillid?

- Ja, det gør jeg helt sikkert.