Godt dansk nyt: Orica giver fuld opbakning til Cort i spurten

Magnus Cort kan se frem til at få stor hjælp fra holdet på den sidste etape i Vueltaen.

Se 21. etape lige nu på TV 2 SPORT eller TV 2 Play

Vuelta-feltets eneste dansker, Magnus Cort, er blandt de største favoritter til at vinde søndagens sidste etape i Madrid.

Favoritværdigheden bliver næppe mindre af, at Orica BikeExchange er klar til at ofre flere ryttere i jagten på en endnu en Cort-sejr.

- Vi har en virkelig vigtig etape i dag, og vi vil give fuld opbakning til vores lille danske rytter, Magnus. Han er en af de hurtigste sprintere i feltet, hvis ikke dén hurtigste, så vi vil hjælpe ham.

Så han vil få meget hjælp i dag?

- Ja. Han gjorde det godt uden hjælp, så lad os se, hvordan det går med meget hjælp, sagde en smilende Neil Stephens til TV 2 SPORT inden starten på 21. etape.

Orica-sportsdirektøren hentyder til 18. etape, hvor Cort kom ud af det blå og spurtede sig til sejren. På 2. etape havde Cort en enkelt hjælper i spurten, hvor han blev nummer tre, men i dag får han altså flere ryttere til at køre ham frem til spurten.

- Jeg har fået frit spil og får et par holdkammerater til at støtte op om mig. Efter sejren tror de lidt mere på mig, og så må vi se, hvordan det går, sagde Magnus Cort inden etapen.

Efter 20. etape var danskeren ellers nervøs for, om holdet ville bruge energi på ham, når Chaves kun har 13 sekunder ned til Contador på fjerdepladsen.

- Det er super fedt. Specielt når vi også har Chaves og Yates i klassementet, som vi skal være sikre på ikke taber tid, hvis der opstår huller i feltet. Det sætter pres på, men det er fint, tilføjde Cort.

Se 21. etape lige nu på TV 2 SPORT eller TV 2 Play