Valgren efter voldsomt styrt: - Jeg føler mig meget heldig

Cykelrytteren Michael Valgren døjer med smerter i ryggen og hudafskrabninger efter sit voldsomme styrt i Flèche Wallonne.

Det så alt andet end godt ud, og Michael Valgren er også godt klar over, at han er sluppet billigt fra sit styrt i den belgiske endagsklassiker Flèche Wallonne.

Nakke og hoved har det okay, intet er brækket, men han har smerter i højre side af ryggen og flere hudafskrabninger. Derfor har han også fået to sting i ansigtet og to i låret.

- Efter omstændighederne føler jeg mig meget heldig. Det var et slemt styrt. Jeg har ikke brækket noget, og jeg kan bevæge mine arme, men jeg har smerter i min højre side af ryggen, og jeg ligner ikke en model længere, siger Michael Valgren med et smil på læben i en video på Astanas facebookside.

- Jeg ramte noget på jorden og styrtede med hovedet først. De tog sig godt af mig på hospitalet, og holdets læge var der også med det samme, så lige nu er alting okay, og så må vi se, hvordan det går de kommende dage.

Valgren holder pause nu

Den danske cykelrytter er på startlisten til søndagens Liège Bastogne Liège, men løbet vil blive streget fra hans kalender. De kommende dage og uger handler det om at komme sig fuldstændig.

- Derfor tænker jeg ikke på Liège (Liège Bastogne Liège, red.), for det vil være for hårdt at komme igennem nu. Der er ingen grund til at køre det, og derfor vil jeg tage min pause nu, som jeg skulle have gjort efter Liège, og så fortsætte med at fokusere på Touren, siger Valgren. 

Fra hospitalssengen lagde en forslået Michael Valgren et billede på det sociale medie Twitter, hvor han samtidig skrev, at han var okay. Det har fået mange til at ønske ham god bedring, og Valgren er glad for opbakningen.

- Det er fantastisk. Jeg har set nogle af dem (beskederne, red.). Jeg tror, at jeg har fået flere beskeder nu, end når jeg har vundet noget, så måske jeg skulle begynde at styrte noget mere, sagde han og fulgte hurtigt op med, at det bare var en joke.

- Det betyder meget, at folk skriver til mig. Det er noget, der er med til at holde mit hoved højt. Det er dejligt at føle, at jeg har så mange fans, slutter Michael Valgren i videoen, som du kan se herunder.

Spanske Alejandro Valverde vandt Flèche Wallone for fjerde år i træk og for femte gang i karrieren.

Michael Valgren is online

Posted by Astana Cycling Team on Wednesday, April 19, 2017