Byens varmeste overskæg, en vred russer og Pharrell-koncert med Hesjedal

16x9
/ Foto: TV 2 SPORT

I TV 2 SPORTs cykelpodcast kan du igennem sæsonen blive klogere på spændende emner i cykelsporten.

Vi er nået til den anden og sidste hviledag i årets Tour de France, og derfor står den i denne episode af TV 2 SPORTs cykelpodcast på gode historier fra et liv med verdens største cykelløb.

Gæsten er Brian Vandborg, der har kørt Touren fire gange, og han byder på et unikt indblik i kulissen af løbet, der sommer efter sommer samler et utal af fans langs de franske landeveje og TV-skærme verden over.

Du kan blandt andet høre om, hvordan Vandborg fik lusket sig med til Pharrell-koncert i Paris sammen med Ryder Hesjedal og om en vred russer, der efter et styrt endte med at sende en uskyldig konkurrent i asfalten lige inden feltet nåede til Champs Élysées.

Gæst: Brian Vandborg

Vært: Mass Lisby