Etapevinders søn smelter hjerter - skreg far i mål

Hollandske Bauke Mollema vandt søndag karrierens største sejr, da han kørte først over målstregen på 15. etape i Tour de France.

Han har gennem flere sæsoner tilhørt A-klassen af klassementsryttere, men de store sejre er udeblevet.

Indtil søndag den 16. juli 2017.

Her vandt hollandske Bauke Mollema 15. etape i Tour de France med et flot soloridt. Det blev fejret i stor stil i Frankrig, men også derhjemme var der stor begejstring.

Sønnen Thomas fulgte med på tv-skærmen og skreg 'far' med stor begejstring og en strittende pegefinger, da han kom på skærmen og endelig kørte over målstregen som etapevinder.

- Støtte hjemmefra! Så mange gange har mine børn spurgt mig: "Vandt du i dag?", skriver Mollema begejstret på sin Instagram-profil, hvor han har delt videoen af sin søn.

Det kunne farmand så langt om længe sige 'ja' til, og det har naturligt nok affødt et hav af reaktioner og smeltet hjerter på de sociale medier med beskeder om, hvor sød sønnens jubel var.

A post shared by Bauke Mollema (@baukemollema) on

Mollema blev i 2013 nummer seks i Tour de France som sit bedste resultat. I år kører han dog ikke klassement, da hans opgave fra starten var at køre for Trek-Segafredos kaptajn, Alberto Contador.

Men spanieren er langt efter i klassementet, hvilket altså kom Mollema til gode.

- Jeg har været tæt på nogle gange, men aldrig vundet en etape. Det er fantastisk. Det her er det, man arbejder og træner så hårdt for, sagde Mollema efter etapen.