Chris Juul fortsætter hos Orica-Scott

16x9
Christopher Juul Jensen sluttede på en 109.-plads i GIro d'Italia i foråret. Foto: LUK BENIES / Scanpix Denmark

Juul-Jensen betegner kontraktforlængelsen som en selvfølge. Han skal køre for holdet frem til 2019.

Chris Juul-Jensen skal også køre for World Tour-holdet Orica Scott i de næste to sæsoner.

Danskeren har forlænget sin kontrakt med holdet, så den løber frem til 2019. En helt oplagt beslutning, fortæller Juul-Jensen i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad for at forlænge med så stærkt et hold. Efter kun halvandet år på holdet føler jeg mig enormt integreret og accepteret både af holdkammeraterne og resten af teamet. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville forlænge, da beslutningen skulle træffes.

Chris Juul-Jensen har kørt en glimrende sæson indtil videre, hvor det er blevet til top ti-placeringer i Strade Bianche og De Brabantse Pijl, inden han var hjælperytter i årets første Grand Tour, Giro d’italia.

- Holdets udvikling passer mig enormt godt. Det er et ungt og ambitiøst team, der kører med i klassementet med fantastiske ryttere som Adam og Simon Yates og Esteban Chaves, og så har vi de lidt ældre og mere erfarne folk som Svein Tuft og Mathew Hayman.

Orica-Scotts sportsdirektør Matt White virker lige så begejstret for kontraktforlængelsen som Chris Juul-Jensen.

- Alle hold har brug for en rytter som Chris. Han er en alsidig karakter, som vi kan bruge i stort set alle årets løb.

Chris Juul startede sin karriere hos Glud & Marstand - LRØ Rådgivning, inden han fortsatte hos Saxo og Tinkoff i fire sæsoner før skiftet til Orica Scott.