Orica-Scott udtager to danskere til Vueltaen

Både Christopher Juul-Jensen og Magnus Cort er blevet udtaget til Vuelta a Espana, der begynder på lørdag.

Årets Vuelta a Espana-felt er blevet to danskere rigere.

Det australske cykelhold Orica-Scott har i dag udtaget både Christopher Juul-Jensen og Magnus Cort til årets Spanien Rundt, som dermed er oppe på fem danskere.

De to slutter sig til Lasse Norman, Søren Kragh Andersen, Jesper Hansen, der også skal køre sæsonens sidste store etapeløb.

Orica-Scott stiller med et potent hold, der udover de to danskere består af den stærke klassementstrio med brødrede Adam og Simon Yates, samt Estaban Chaves, der sidste år blev nummer tre i det samlede klassement.

- Christopher og Magnus er to ryttere, der kan klare intensiteten på bjergafslutningerne, og to ryttere der kan køre vores klassementsfolk i position til finalerne, siger Orica Scotts sportsdirektør Neil Stephens til holdets hjemmeside.

Mens det for 28-årige Christopher Juul-Jensen er første gang, at han skal prøve kræfter med det hårde etapeløb, så debuterede 24-årige Magnus Cort allerede sidste år, hvor det endda lykkedes ham at tage to etapesejre.

- Det bliver rigtig spændende at se, om jeg kan gentage succesen fra sidste år. I år får jeg mere låste hænder og fødder, da jeg skal holde øje med vores klassementsfolk og sørge for, de ikke taber tid, siger Magnus Cort til TV 2 SPORT.

Se Magnus Corts sejr på 21. etape i Madrid i sidste års Vuelta a Espana herunder.

Vuelta a Espana begynder på lørdag og kan følges direkte på TV 2 SPORT og sport.tv2.dk.

Hold og ryttere
Vuelta a España 2017