Cykelkomet skifter til danskerhold

Den talentfulde danske cykelrytter Casper Pedersen skal i den kommende sæson køre for Aqua Blue Sport.

Det går godt for Casper Pedersen for tiden.

Tirsdag vandt den danske cykelkomet første etape af Post Nord Danmark Rundt, og dagen efter blev det offentliggjort, at han i fremtiden skal køre for det irske cykelhold Aqua Blue Sport.

- Jeg er super begejstret for at slutte mig til Aqua Blue Sport som neo-professionel til næste år. Jeg har drømt om at blive professionel cykelrytter i et godt stykke tid nu, og jeg føler, at jeg har fundet det perfekte hold til at tage mit næste skridt, siger Casper Pedersen i en pressemeddelelse.

21-årige Casper Pedersen skifter fra Team Giant Castelli til Aqua Blue Sport for sæsonen 2018/2019.

 - Det er dejligt at få en rytter med Caspers evner på holdet næste år. Han har i denne sæson bevist, hvor utroligt talentfuld han er, og vi er meget spændte på at se, hvad han kan præstere på Aqua Blue Sport, siger Aqua Blue Sports general manager Stephen Moore.

Den danske U23-europamester har tidligere på sæsonen vundet GP Horsens Posten og en etape af Flèche du Sud. Casper Pedersen bliver den tredje dansker på Aqua Blue Sport, da Lasse Norman Hansen allerede er en del af holdet, hvor også den tidligere cykelrytter Nicki Sørensen er sportsdirektør.