Michele Scarponis enke sætter for første gang ord på tragisk ulykke

16x9
Michele Scarponi døde i en alder af 37 år. Foto: LUK BENIES / Scanpix Denmark

Michele Scarponis enke takker for støtten efter cykelrytterens død i foråret 2017.

Den 22. april 2017 gik der et chok igennem den internationale cykelverden, da Astana-rytteren Michele Scarponi omkom efter en trafikulykke.

Scarponi blev dræbt, da han blev kørt ned få kilometer fra sit hjem. Bare få dage tidligere havde den italienske 37-årige italiener vundet en etape i løbet Tour of the Alps.

Siden Michele Scarponis død har hans kone Anna været tavs – i hvert fald ind til nu.

I et åbent brev på den italienske side tuttobiciweb fortæller hun for første gang om nogle svære måneder med masser af sorg, men også masser af støtte.

Læs brevet her:

"For første gang siden den tragiske dag 22. april er det muligt for mig at gøre, hvad jeg har villet og burde have gjort, men som var for svært, fordi det tvang mig til at tænke tilbage på den dag; tabet af Michele og åbningen af et sår, der aldrig vil hele.

Med det her korte brev vil jeg gerne sige tak til hele cykelfamilien for den store støtte og oprigtige varme og medfølelse. Jeg har formået at takke nogle venner og folk, jeg kender personligt, men jeg vil også gerne sige mange tak til alle andre for deres støtte.

Takket være alles medfølelse har vi aldrig følt os alene eller forladt i denne mørke og svære stund. I har været vores hjerter på tusind måder: fra bare at være der til hjælp på andre måder.

Jeg skriver selvfølgelig det her på vegne af mine små guldklumper Giacomo og Tommaso (Michele og Anna Scarponis børn, red.). Takket være jeres hjælp og støtte kan jeg fortælle dem om deres far, og hvor højt han var elsket af alle.

Det her vil være vores første jul uden Michele, men på trods af det vil jeg gerne ønske jer allesammen en god juleferie. Glædelig jul og godt nytår til alle.

Igen vil jeg gerne sige tak af hele mit hjerte.

Anna."