Quiz: Hvor godt husker du cykelåret 2017?

Et stort cykelår går på hæld. Test dig selv i cykelåret 2017 i TV 2 SPORTs quiz.

Jakob Fuglsang blev det store danske højdepunkt for cykelåret 2017.

Men der har også været mange andre højdepunkter i en stor cykelsæson, hvor TV 2 SPORT igen i år har dækket sporten på de to hjul tæt.

Der har været rig mulighed for at se cykelsport på TV 2 SPORT og følge med i de største nyheder på sport.tv2.dk. 2017 var også året, hvor TV 2 for første gang viste samtlige Tour de France-kilometer fra start til slut.

Det blev også året, hvor Chris Froome skrev historie ved at vinde Tour de France og Vuelta á España samme år. Året markerede også Alberto Contadors sidste sæson som professionel cykelrytter. Spanieren fik et smukt farvel, da han vandt 20. etape af Vueltaen på flotteste vis.

Det var blot nogle af højdepunkterne fra året. Hvor meget husker du fra den mindeværdige cykelsæson? Test dig selv i quizzen nedenfor. 

Cykelåret 2017