Norsk stjerne har misset to chancer - vejer for meget

Alexander Kristoff har ikke kunnet sidde med i finalen på de to kuperede etaper søndag og mandag i Schweiz Rundt.

Se 4. etape af Schweiz Rundt kl. 15.45 på TV 2 SPORT

Den norske stjernesprinter Alexander Kristoff med 70 professionelle sejre på cv'et blev hægtet af inden finalen på både 2. og 3. etape i Schweiz Rundt, hvor andre hurtige ryttere som Peter Sagan, Fernando Gaviria og Michael Matthews sad med.

Trods det kuperede terræn var det etapeprofiler, som nordmanden tidligere har nydt godt af, men i det store forberedelsesløb til Tour de France er han ikke helt, hvor han skal være med henblik på netop Touren.

- Jeg skal stadig forbedre mig, for jeg vil kæmpe med om sejren. Det er svært at sige, hvor jeg er formmæssigt. I forhold til kraft går det fint, men jeg er stadig lidt for tung, siger Kristoff til Cyclingnews.

- Hvis jeg kan tabe et par kilo og holde kraften, kan jeg være på mit bedste.

Efter eget udsagn vejer han lige nu omkring 80 kilo, men han er i tvivl, fordi han ikke vejer sig dagligt.

- Jeg håber, det her løb kan få mig i den rette form, og at jeg kan passe på mig selv frem mod Tour de France. Der er flere chancer tilbage for mig i løbet, og derefter kører jeg de norske mesterskaber, siger Kristoff til Cyclingnews.

På dagens 4. etape ligger der en kategori 2-stigning kort før mål.

Etapen kan ses på TV 2 SPORT fra klokken 15.45.