- Alle hold kan bruge Valgren, men ikke alle kan betale ham, siger sportsdirektør

Team Sunwebs danske sportsdirektør, Morten Bennekou, fortæller, at han godt kunne se Michael Valgren på holdet, men at han nok er for dyr.

Michael Valgrens telefon ringede en del gange i foråret, efter han sejrede i både Omloop Het Nieuwsblad og Amstel Gold Race samt hentede en fjerdeplads i Amstel Gold Race.

Danskerens nuværende kontrakt med Astana udløber nemlig efter denne sæson, og derfor har flere hold været interesseret i ham. Men Valgren har endnu ikke fortalt, hvad fremtiden byder på.

Team Sunwebs danske sportsdirektør, Morten Bennekou, mener, at alle hold kan bruge en rytter som Michael Valgren, men efter sejrene er han steget i værdi.

- Jeg tror, at han er for dyr for os. Men jeg tror, at alle hold ville kunne bruge en rytter som Michael Valgren, men jeg tror ikke, at det er alle hold, der kan betale en rytter som ham, siger Morten Bennekou til TV 2 SPORT.

- Vi kunne godt betale ham, og det kan alle hold også i sidste ende. Men han har nået et niveau, hvor han hugger ind i budgettet på ethvert hold. Jeg tror umiddelbart, at hvis der er flere hold, der er interesseret i ham, så er det nok ikke os, der får ham til sidst.

Med hans kvaliteter kunne jeg kun forestille mig, at han er et varmt emne hos mange

Christopher Juul-Jensen

Juul: - Det er altid rart at have en dansker på holdet

Både Magnus Cort og Jesper Hansen har tidligere sagt, at de gerne ser, at den lille danskerkoloni på Astana bliver bevaret.

Men tirsdagens etapevinder i Tour de Suisse, Christopher Juul-Jensen, kunne også sagtens se, at han kunne passe på Mitchelton-Scott.

- Jeg tror, at Michael Valgren kunne passe på et hvilket som helst hold. Med hans kvaliteter kan jeg kun forestille mig, at han er et varmt emne hos mange. Danskere har vist, at de er vellidte på dette hold, så jeg tror ikke, at det vil være en dårlig kombination.

- Jeg kunne sagtens forestille mig det, og det kunne være sjovt. Det er altid rart at have en dansker på holdet, men jeg tror nu heller ikke, at jeg skal blande mig alt for meget i Valgrens holdbeslutninger. Jeg tror, at han har styr på det og mange muligheder, så det bliver interessant for os alle sammen at se, hvor han ender henne, siger Christopher Juul-Jensen.

Michael Valgren kom til Astana i år 2017 efter tre år på Tinkoff-Saxo-holdet.