Undskyld, det var forkert, siger Froomes hjælper

Team Skys Gianni Moscon lægger sig fladt ned, efter han blev smidt ud af Tour de France for at slå en rytter på 15. etape.

En af verdens mest talentfulde cykelryttere er igen kommet i fokus for andet end sine gode ben.

På 15. etape var det Gianni Moscons hænder, der kom i fokus, da han slog ud efter franske Elie Gesbert i begyndelsen af Tour de Frances 15. etape. Efter etapen blev den italienske Sky-rytter smidt ud af løbet. Her til aften undskylder Moscon for sin opførsel.

- Jeg er ked af dagens hændelse, og jeg fortryder virkelig mine handlinger. Jeg vil gerne sige undskyld til Elie Gesbert for episoden på dagens etape, siger han i en video på Team Skys Twitter.

På samme profil udsendte det britiske mandskab en pressemeddelelse, hvori de blandt andet skriver, at "Gianni er enormt skuffet over sin egen opførsel, og han er klar over, at han har ladt sig selv, holdet og løbet i stikken." Dette bekræfter italieneren i videoen:

- Det, der skete, var forkert, og det var et dårligt eksempel fra min side. Jeg vil gerne give en offentlig undskyldning til mine holdkammerater, resten af Team Sky og resten af Tour de France. Der er ingen undskyldninger, og jeg accepterer arrangørens beslutning.

Team Sky skal dermed forsøge at forsvare holdets gule førertrøje med syv mand i løbets sidste uge.