Rytter deler foto af voldsom flænge - vil fortsætte i Vueltaen

Tiesj Benoot kæmpede sig igennem 7. etape i dette års Vuelta a Espana på trods af, at han styrtede og fik en kæmpe flænge i sit knæ.

Se Vuelta a España på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Flere ryttere måtte en tur i asfalten i finalen på 7. etape i dette års Vuelta a España.

Værst gik det ud over belgiske Tiesj Benoot fra Lotto Soudal. Den 24-årige rytter styrtede med lige under 20 kilometer til mål, og da finalen ventede lige om hjørnet.

Belgieren blev klemt i den ene side af vejen, og han kunne ikke nå at stoppe, da farten blev sænket i feltet. Han kom dog tilbage på cyklen igen og kæmpede sig i mål som nummer 172, 15 minutter og 23 sekunder efter Tony Gallopin, der vandt etapen.

Dagen derpå har den unge rytter delt et billede på sin Twitter, hvor han viser et slemt og dybt sår, han har fået på sit knæ. Han agter dog at stille til start på lørdagens etape.

- Efter en hård første uge havde jeg det virkelig godt i dag (fredag, red.) og så frem til en god finale - lige indtil det dumme styrt, siger Tiesj Benoot på sin twitterprofil.

- Jeg håber, at min knæ kommer sig, og at jeg kan fortsætte i Vueltaen.

Tiesj Benoot var ikke den eneste rytter, som måtte en tur af cyklen på 7. etape. Dan Martin fik defekt i den absolutte finale, og imens Michael Kwiatkowski styrtede med under 10 kilometer til mål på en nedkørsel.

Simon Yates, der er nummer fire i klassementet, styrtede ikke, men han kunne ligeledes bekræfte, at vejene ikke var skabt til at køre cykelløb på.

- Jeg ved ikke, hvad løbsorganisationen tænkte på ved at føre os ned ad veje som disse. Det var en ret usikker finale, hvor vejforholdene var forfærdelige. De ville have nogle styrt, og det fik de, siger Simon Yates ifølge Velonews.

Lørdag skal rytterne ud på 195,1 kilometer, hvor starten går i Linares og slutter i Almadén på en svagt stigende bakke.

Etapen kan ses på TV 2 SPORT fra klokken 14.30.