Henrykt dansker har fremtiden på plads

Casper Folsach fortsætter på kontinentalholdet ColoQuick, hvor han har nydt stor succes i sit første år på holdet.

25-årige Casper Folsach har svært ved at skjule sin glæde over, at har sat sin underskrift på en ny aftale.

Aftalen er ny, men holdet bliver ikke et nyt bekendtskab for rytteren, som har leveret resultater både på landevejen og på banen. Han forlænger nemlig sin kontrakt med kontinentalholdet ColoQuick.

- Det er det helt oplagte hold for mig, da jeg er enormt glad for at være på holdet, hvor jeg har de bedste holdkammerater og hvor det rent udstyrsmæssigt spiller maksimalt, siger han i en pressemeddelelse.

Folsach har flere gange i løbet af 2018 markeret sig både på landevejen og på banen. På træunderlaget har han både vundet EM-bronze i omnium samt VM-sølv i 4000 meter holdforfølgelsesløb, mens han på landevejen har vundet Ronde van Midden i Holland.

- I år har været den bedste sæson for mig både rent personligt, men også resultatmæssigt på landevejen, så jeg har på intet tidspunkt overvejet at skifte til et andet hold - heller ikke engang Riwals oprykning til prokontinentalhold lokkede mig, siger Folsach.

Mens ColoQuick forbliver på cykelsportens tredjehøjeste niveau, kontinental, rykker en af deres konkurrenter Riwal et niveau op. Men dette havde altså ikke været noget for ham, såfremt han havde fået det tilbudt, slår han altså fast.

ColoQuick-sportsdirektør Christian Andersen deler sin rytters glæde over forlængelsen.

- Casper Folsach har en stor betydning for holdet, hvor han yder en meget stor indsats. Han har en meget nørdet og innovativ tilgang til tingene, men er holdets mand, og jeg er meget glad for, at han også er hos coloQuick i den nye sæson, siger sportsdirektøren.